Статті

Незабутній перший урок

Незабутній початок шкільного життя. До нашої шкільної родини доєдналися маленькі, талановиті і дуже енергійні першачки. Перший урок у 1 класі пройшов у формі подорожі у КРАЇНУ ЗНАНЬ. Маленькі розумнички гідно виконали завдання і готові стартувати навчальний рік.


3 клас

Ось і промайнуло тепле гомінке літечко і щедрий вересень першим жовтим листям покликав третьокласників  ЗОШ#5 на перший урок "З Україною в серці". На уроці учні вели розмову про найцінніше, що є у кожного з нас- Україну. А насамкінець подарували їй тепло своїх сердець.


4 клас

Перший урок- квест у 4 класі пройшов під назвою « Я люблю Україну «.Діти залюбки відгадували ребуси, складали асоціативний кущ до слова Україна. Кожна група дітей отримала маршрутний лист. Складали пазли, відгадували загадки, складали прислівʼя, зʼєднували портрети українських діячів з їх прізвищем та імʼям Співали українські пісні та танцювали український гопак.Було дуже цікаво та весело.

8 клас

 «Ми є! Були! І будем ми! Й Вітчизна наша з нами!» Такими словами Івана Багряного розпочався перший урок у 8 класі. Діти розмірковували над поняттями свідомість, відповідальність, патріотизм, Батьківщина. Відгадували ребуси, створили «дерево бажань». Найдорожче бажання у всіх і єдине – щоб нарешті настав мир в Україні. На урок завітав батько нашого учня Тертишний Олександр Анатолійович, учасник бойових дій. Діти висловили подяку всім захисникам у його особі за те, що мають можливість навчатися. Олександр Анатолійович побажав усім мирного навчального року, наполегливості у здобутті міцних знань, адже майбутнє України у їхніх руках. «Все буде Україна!»

9 клас

«В єдності наша сила». Такою була тематика першого уроку у 9 класі. Учні говорили про важливість єдності та патріотизму, Дали відповіді на питання: "Що для мене означає Україна?", створили карту інтересів, налаштувалися на успішний навчальний рік.


 10 клас

Ось і полинуло за небокрай 9 років навчання. І сьогодні пята  школа радо зустріла своїх десятикласників, які вирішили підкорювати вершину знань  в рідних стінах. Пролунав  дзвоник. Перший урок –  «З відданістю Україні в серці». Десятикласники (кл. кер. Пантіна Л.М.) пригадали найкращі миті шкільних років, висловили гордість за наших захисників, завдяки яким у них була можливість повноцінно навчатися,  згадали «перлини» кожної області, розставили «крапки над і», розрізняючи фейк і правду, дивувалися автентичним словам, адже наша мова неймовірна, безцінний скарб і серце нації, склали словничок слів, які нас єднають – мова, воля, історія, традиції, героїзм і, звичайно, ПЕРЕМОГА.

   

Контакти  

19700, Черкаська область,
м. Золотоноша, вул. Баха,57.
телефони:

(04737) 5-31-60

(04737) 5-21-60

email: zoloschool5@ukr.net

   
   
<< < вересня 2024 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
            1
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
   
© Золотоніська загальноосвітня школа №5