Статті

Повертайтесь живими додому!

               Чи був хоч один день,  коли ніде на планеті не почалась війна? Ні. Різні часи, різні масштаби, різна зброя - та  лишалась сутність. Адже так чи інакше  війна – це лихо, незалежно від того, визвольна вона  чи загарбницька, бо страждають прості люди, плачуть матері й вдови, зростають сиротами діти.

              Багато горя сьогодні приносить українцям  неоголошена війна на Сході. Лунають вибухи і постріли. Скільки жителів зникає і скільки калічиться людських душ?!  Мужність і гідність, совість і розум - ці слова характеризують відважних бійців АТО. 
              Прослуживши 100 днів у складі добровільного легіону «Київська Русь-25», приїхав у відпустку на 10 днів випускник нашої школи Михайлов Сергій. Його служба проходить у районі Дебальцево, там, де дуже гаряче, де постійно лунають вибухи, де щодня гинуть воїни та мирні жителі.Приїхавши додому, Сергій прийшов до школи, щоб передати школярам  прапор,  підписаний бійцями батальйону. Зустріч була дуже теплою і щирою. Учні 5-8 класів не залишились байдужими до розповіді Сергія, уважно слухали і «засипали» запитаннями.Учні і вчителі вже відправляли йому і його друзям - побратимам листи    і малюнки  із вдячністю за те,  що в нас над головами мирне небо, що ми не чуємо свисту куль. І тому так радіють захисники там, на передовій, кожній звісточці, кожному листу, кожному малюнку.

joomlamodniyportal.ru

          Напередодні свята Миколая ми  привітали наших воїнів новими малюнками, підняли їм  настрій невеликими подарунками і солодощами, які були зібрані в рамках акції « Шоколад солдату» . А Шостак Андрій, учень 3 класу,  вручив Сергію Новорічного Діда Мороза, виготовленого власними руками.

           Мрії про мирні світанки в рідному краю дають наснагу бійцям, відірваним від рідного дому.Немає більшого покликання, як захищати рідну землю. Вогонь життя іде від покоління до покоління – в майбутнє. Спасибі ж вам , дорогі наші бійці, за те, що бережете наші життя. Повертайтесь  живими додому!

   

Контакти  

19700, Черкаська область,
м. Золотоноша, вул. Баха,57.
телефони:

(04737) 5-31-60

(04737) 5-21-60

email: zoloschool5@ukr.net

   
   
<< < грудня 2014 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
   
© Золотоніська загальноосвітня школа №5