жовтня 2021

19 жовтня 2021

Ми - нащадки козаків

        В переддень відзначення Українського козацтва учні молодших класів стали учасниками інтелектуальної козацької  гри - квесту "Ми - нащадки козаків". Кожен клас створив свій рій, приготували привітання,  назву та  гасло. Козачата виконували різноманітні завдання на зупинках: "Запорізька Січ", "Національна", "Історична вікорина", "Музична".

18 жовтня 2021

Благодійна акція до Дня захисників і захисниць України

Найкращі сини України!
Спасибі, усім від душі.
Ви вірні сини Батьківщини.
Ми дякуєм ,Вам, дорогі!

12 жовтня 2021

Міжнародний День психічного здоров’я

        10 жовтня – Міжнародний День психічного здоров’я. У школі відбулися цікаві заходи, приурочені цьому дню. Учні середньої ланки під час тематичних занять з елементами тренінгу висловлювали свої думки з питань здоров’я, вчилися говорити один одному приємні слова, дарувати позитивні емоції. В молодших класах відбулися години спілкування на тему «Щаслива школа». Після активного обговорення діти моделювали з лего «Будиночки щастя» та «Школу своєї мрії»

Read more

08 жовтня 2021

«Осінній ярмарок»

        У Золотоніській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 стало вже традиційним проведення шкільного свята «Осінній ярмарок». Дуже весело і яскраво пройшло дійство 8 жовтня 2021 року. З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу батьківський, учнівський та учительський колективи школи і цього року.  До підготовки свята вчителі залучили учнів 1-11 класів школи, їх батьків. 

Read more

Урок доброти "Тварини - наші друзі"

        До дня гуманного ставлення до тварин. Долучилися і третьокласники нашої школи. На уроці добра " Тварини - наші друзі"  діти активно розповідали про своїх домашніх улюбленців. І навіть намалювали їх. Добро, що посіяне в дитячих серцях, проростає любов'ю і турботою до  тварин.

Read more

Урок доброти «Я і мій улюбленець»

        2 жовтня 2021 року відзначається Всесвітній день тварин. Учні 4 класу ЗОШ №5 долучилися до проведення уроків доброти. Діти пригадали правила дбайливого ставлення та догляду за тваринами. Створили фотоколаж «Я і мій улюбленець». Школярі ще раз переконалися в тому, що відповідальне та гуманне ставлення до тварин, піклування про них, робить наш світ краще.

Read more

Урок доброти "Брати наші менші"

        У ЗОШ √5 з учнями 1 класу  провели урок доброти"Брати наші менші". В багатьох із них є хатні улюбленці, маленькі друзі.Це свідчить про їхні добрі серця.Адже тварина віддячить  вірністю та прихильністю тільки тому, хто дбає та піклується про неї.Іноді тварин називають нашими меншими братами.А  " брати" ,як відомо, потребують доброго, уважного ставлення до себе.

Read more

03 жовтня 2021

День дублера

        На один день у школі відбулися зміни – до роботи взявся новий вчительський колектив, а саме найстарші учні нашої школи, які проводили уроки із різних предметів. Всі ретельно підготувалися і постарались для того, щоб показати хороший приклад для молодших. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що учні обговорювали після занять.

Read more

Всеукраїнський день бібліотек

        Бібліотека - особливе місце. Тут завжди панує чарівна атмосфера , книги дбайливо зберігають таємниці і радують ними своїх читачів. 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, стали читачами і учні 2 класу нашої школи. Цікавих книг, дивовижних казок, нових відкриттів вам, юні читачі!
   

Контакти  

19700, Черкаська область,
м. Золотоноша, вул. Баха,57.
телефони:

(04737) 5-31-60

(04737) 5-21-60

email: zoloschool5@ukr.net

   
   
<< < жовтня 2021 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   
© Золотоніська загальноосвітня школа №5